Bilgi Bankası
A COMPONENT NAMED CSROLLFROM1 ALREADY EXIST
Gönderen Kerem KUS on 08.03.2013 12:24
- Askıda kalan cek/senetler olabilir. Kontrol edilmelidir.
- Cstrans ve csroll tablolarından çekle ilgili hareketlerde sorun olabilir, Çek hareketi olup ta bordrosu olmayabilir, kontrol edilmelidir
- Aynı pörtföy numaralı kayıtlar olabilir, ekte kontrol sorgularını çalıştırılmalı

Faturalarda Cari Hesaplar değiştirerek atıyor.
Ticari sistemde gönderim firması ve cari hesaplar içerisinde "E-Ticaret Veri Gönderim Şekli" alanı düz seçilmelidir, bu alanın çapraz seçilmesi durumunda değişir.
Seri Lot girilmiş fatura aktarılırken Seri Lot bulunamadı hatası veriyor. Fakat Faturayı aktarıyor.
Logo Connect'de bir firmadan diğer firmaya faturalar aktarıldığında ikinci firmada gelen fatura kayıt yapıldıktan sonra fatura içerisinde F9 sağ mause "Seri Lot" bilgileri kaydet işlemi yapılması gerekmektedir.
Connect tarafında Posta kutusunda kayıtlar üzerinda iken eşleme bilgilerine bakıldığında Aynı kodlu kart var hatası var. Bunları Kart var ise atmaması gerekmiyor mu? Zaten böyle bir hata vermeside yersiz değil mi?
Bu alan parametreye bağlıdır. Ticari sistem içerisinde Cari Hesap kartı içerisindeki LDX tabında "Aynı Malzeme Kodları kullanılır" işaretli olması durumunda bu uyarı gelmemektedir.
(1 oylar)
Bu makale yararlıydı
Bu makale yararlı değildi

Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.

Powered by Chip Computer