RSS Beslemesi
Haberler
Feb
27
Entegrex ÜTS Sürüm : 1.03.00 yayınlandı.
Gönderen Serkan OKUMUS on 27.02.2019 14:10

 

  • ERP veya WMS sisteminden alınan veri yanlışlıkla Entegrex ÜTS Platformuna taşınmış ise ilgili kaydın bildirim yapılmaması için "Kaydı İptal Et" özelliği eklenmiştir. Bu özelliği kullanabilmek için herhangi bir bildirim kaydını tıklayınız. Bildirim kaydı ile ilgili bilgilerin bulunduğu "Kayıt Detayı" sayfasında sağ alt köşede "Kaydı İptal Et" butonunu görebilirsiniz. Bu buton ilgili kayıt bildirim yapılmadı ise ekranda gözükmektedir.
  • Bildirim yapılmış herhangi bir kaydın yanlışlıkla bildirim yapıldığını düşünüyorsanız yapılan bildirimi geri çekmek için "İptal Bildiriminde Bulun" özelliği eklenmiştir. Bu özelliği kullanabilmek için herhangi bir bildirim kaydını tıklayınız. Bildirim kaydı ile ilgili bilgilerin bulunduğu "Kayıt Detayı" sayfasında sağ alt köşede "İptal Bildiriminde Bulun" butonunu görebilirsiniz. Bu buton ilgili kayıt bildirim yapılmadı ise ve kayıt iptal edildi ise ekranda gözükmektedir. Ve ayrıca Alma bildirimi için iptal bildirimi yapamazsınız!!!
  • Kuruma bağlı kullanıcıların web sayfasu üzerinden manuel bildirim yapmaması için (Bildirim ekranlarındaki “BildirimYap” butonu ile) bildirim yapma yetkisi “Sistem Yönetici” olan kullanıcılara verilmiştir. Manuel bildirimleri sadece “Sistem Yönetici” hakkı bulunan kullanıcılar yapabilir.

 


Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.

Powered by Chip Computer