Bilgi Bankası
Dövizli Fatura Girişi
Gönderen Goksun ALKAN on 21.03.2016 17:18

 

Fatura girişi sırasında, Genel ve Satırlar için İşlem Dövizi seçeeneklerinin işaretlenmesi gerekmektedir.

 

 

Fatura Detaylar tabında İşlem Dövizi alanında faturanın para biriminin girilmesi gerekmektedir. eFatura ve e-Arşiv faturaları, burada girilen para birimi cinsinden oluşacaktır. 

 

 

Not: Cari hesap kartında döviz türü "TL, Türk Lirası" dışında bir para birimi seçildi ise; fatura detaylar tabındaki İşlem döviz alanına bu para birimi gelecektir. TL kesilecek faturalarda, işlem döviz alanının TL olarak tekrar düzeltilmesi ya da Cari hesap kartındaki Döviz Türü alanın TL olarak düzeltilmesi gerekmektedir. 

 

 

Borç Takip ekranında fatura, İşlem Dövizi alanında girilen para biriminden gözükecektir. (Para birimi kuru girilmesi halinde) Program için girilen fatura dövizli olarak kabul edilmektedir. 

 

 

Oluşan e-Fatura ve e-Arşiv faturaları, İşlem Dövizi kısmında girilen para birimi cinsinden oluşacaktır. Aynı şekilde e-Arşiv Raporlarında da, fatura için para birimi İşlem Dövizinde seçilen para birimi cinsi ile beyan edilecektir. 

 

 



Eklentiler 
 
 capture617.png (86.34 KB)
 capture618.png (54.21 KB)
 capture619.png (64.58 KB)
 capture620.png (70.32 KB)
 capture621.png (50.78 KB)
(1 oylar)
Bu makale yararlıydı
Bu makale yararlı değildi

Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.

Powered by Chip Computer