Bilgi Bankası
LogoCRM E-Posta Ayarları
Gönderen Kerem KUS on 23.08.2017 15:53
|
||||||||||||||||||||||||||
Mail gönderimi yapabilmek için öncelikle e-posta ayarlarını yapmanız gerekmektedir.
LOGOCRM’ e giriş yaptığınızda sol tarafta açılan menülerde sırasıyla; TANIMLAR > GÜVENLİK > E-POSTA AYARLARI tıklayarak mail hesabınızı tanımlayacağınız sayfaya geliyorsunuz.
![]() İlgili ekranda (+) butonuna basarak istediginiz kadar(Birden Fazla) mail hesabı ekleyebilirsiniz.
![]() Bu ekranda Mail hesabınızın bilgilerini LOGOCRM’ e tanımlıyorsunuz. Bu kısımda dikkat etmeniz gereken en önemli yer Kullanıcı Adı ve Şifre alanıdır.
Kullanıcı Adı alanına görselde olduğu gibi Mail hesabınızı Şifre alanına ise Mail Şifrenizi giriyorsunuz.
* Mail şifrenizi girmeden önce tabloda firmalardan birinden mail hizmeti alıyor iseniz, ilgili linklerden mail şifrenizi kontrol edebilirsiniz.
Alanlarını doldurarak Kaydet ve Kapat diyorsunuz.
![]() Kaydetme işleminden sonraki ekranda ise Test Mail diyerek LOGOCRM’ e tanımladığınız bilgilerin doğru olup olmadığını kontrol ediyorsunuz.
![]() Eğer Test Mail dediğinizde ‘Mail Başarıyla Gönderildi’ bilgisi gelmiyor ise girmiş olduğunuz bilgileri kontrol etmeniz gerekir.
![]() LOGOCRM Test Mail’ i bir deneme olarak gönderdiği için Mail hesabınızdan testin gerçekleşip gerçekleşmediğini teyit edebilirsiniz.
![]() | ||||||||||||||||||||||||||
|
Yorumlar (0)